Slik gir eller blokkerer du tilgang til mikrofonen for et bestemt program

Slik gir eller blokkerer du tilgang til mikrofonen for et program

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. Aktiver komponenten Inntrengningsbeskyttelse.
  4. Klikk på Behandle programmer for å åpne vinduet Behandle programmer.
  5. I listen velger du programmet du vil gi tilgang til mikrofonen for, og dobbeltklikker for å åpne vinduet Programregler.
  6. I vinduet Programregler går du til kategorien Rettigheter.
  7. Fra listen over rettighetskategorier velger du Endring av operativsystemetMistenkelige endringer i operativsystemetFå tilgang til lydopptaksenheter.
  8. I kolonnen Handling velger du Tillat eller Nekt.
  9. Du kan velge å motta varsler når programmer tillates eller nektes tilgang til lydstrømmen, ved å gå til kolonnen Handling, klikk på ikonet og velge Logg hendelser.
  10. Klikk på Lagre.

Hvis du velger Blokker tilgang for alle programmer, blokkeres programmenes tilgang til mikrofonen uavhengig av klareringsgruppen og manuelt konfigurerte tillatelser.